4 Thaise najaar-workshops!

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: dinsdag 11 september (19u00) - VOLZET en/of donderdag 20 september (19u00) - VOLZET en/of dinsdag 2 oktober (19u00) - VOLZET en/of donderdag 18 oktober (19u00) - VOLZET

Prijs: 60€ (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0479 / 97 77 97 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - 11 september - VOLZET

Hapje
Gefrituurde Loempia Mengsel van gehakt met curry
Voorgerecht
Som Tam Pollamai Koong Thod Thaise salade met gegrilde scampi
Hoofdgerechten
Panang Nua Biefstuk met panang curry, groenten en kokos
Kai Pad Med Ma-mung Gefrituurde kip met verse ananas, paprika, ajuin, cashewnoten
Bijgerechten
Kao pad Gebakken rijst met ei en groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom Thuay Thaise pudding in pandanbladeren



Workshop 2 - 20 september - VOLZET

Hapje
Dim Sum Koong Dim sum met een mengsel van scampi
Soep
Tom Kha Kai Kippensoep met critroengras, galangal, kaffirlimoen, champignon, tomaten, koriander, lenteui
Hoofdgerechten
Kang Kaew wan koong Groene curry met scampi en Thaise aubergine
Nua pad Nammun hoy Gemarineerde biefstuk met oestersaus en een mix van groenten
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom Mor Kang Thais dessert op basis van ei



Workshop 3 - 2 oktober - VOLZET

Hapje
Loempia (niet-gefrituurd) Verse Loempia met tonijn en wasabi-mayonaise
Soep
Tom Yam Koong Scampi-soep met citroen, galangal, kaffirlimoen, champignon, tomaten, koriander en lenteui
Hoofdgerechten
Massamun Kai Massamun curry met kip, aardappelen, ajuin
Lab Nua Gegrilde biefstuk op basis van Thaise kruiden, chilipoeder, verse munt, limoensap, lenteui, koriander en rode ajuin
Bijgerechten
Pad Pak Verse groentjes uit de wok
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Roti Thaise pannenkoek



Workshop 4 - 18 oktober - VOLZET

Hapje
Thod Man Pla Fishcake (Vis, rode curry, boontjes)
Soep
Gang Leang Groentensoep met scampi en licht-pikante Thaise kruiden
Hoofdgerechten
Kang pet ped yang Gegrilde eend met rode curry, ananas, kerstomaten en thaise aubergine
Kai pad khing Kip met gember en een mix van groenten
Bijgerechten
Kao pad ham Gebakken rijst met ham en een mix van groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kao neaw ma-muang Thaise mango met kokos en plakrijst