4 Thaise voorjaar-workshops!

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: donderdag 5 april (19u00)
en/of dinsdag 17 april (19u00) en/of woensdag 25 april (19u00) en/of donderdag 3 mei (19u00) en/of donderdag 17 mei (19u00)

Prijs: 60€ (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0479 / 97 77 97 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld mag vooraf overgeschreven worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 2 - 5 april (VOLZET)

Hapje
Loempia Mini-Loempia met groenten, kip, zoetzure saus en verse gemalen pinda
Soep
Tom Yam Koong Scampi-soep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
Hoofdgerechten
Massamun Kai Kip met massamun curry, aardappel, ajuin
Nua pad Nammun hoy Gemarineerde biefstuk met groenten en knoflook
Bijgerechten
Kao Pad Gebakken rijst met groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kloy Thod Gebakken banaan met kokos



Workshop 3 - 17 april (VOLZET) | Workshop 3bis - 25 april (VOLZET)

Hapje
Kai Sate Thaise kippespiesjes met warme pindasaus
Soep
Tom Yam Talay Soep met zeevruchten, Thaise kruiden, champignons, tomaten
Hoofdgerechten
Kai Pad Med Ma-mung Kip met paprika, ajuin, ananas, cashewnoten
Kang Kaew Wan Nua Biefstuk met groene curry, groenten en kokos
Bijgerechten
Pad Pak Verse groentjes uit de wok
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Icecream Kati Thais kokosijs



Workshop 4 - 3 mei (VOLZET) | Workshop 4bis - 17 mei

Hapje
Kanom Pang Na Moo Gefrituurde broodjes met mengsel van gehakt en scampi + pruimensaus
Soep
Som Tam Koong Thod Thaise salade met gebakken scampi
Hoofdgerechten
Kang Karee Nua Biefstuk met gele curry en kokos
Pad Krapao Moo Sab Varkens met basilicum, groenten en chili
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja, groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Khanom thuay Thaise pudding in pandanbladeren