|
Kratong Thong |
|
Kip met wortelen en erwten in een krokant gouden mandje
|
  |
Yam Takai Tuna |
|
Tonijn met citroengras, kerstomaten, limoen en chili, afgewerkt met verse munt, lente-ui en koriander |
 |
Miang Kham |
|
Sjalotten, chilipeper, gember, look, limoen, geroosterde kokosnoot en cashew-noten |
Hapjesmix 2 – warm - 10€/pp |
Alle hapjes zijn voorgebakken (op te warmen in de oven of friteuse/airfryer) |
 |
Kai Sate (2 stuks) |
|
Thais kippespiesje met warme pindasaus |
|
Kanom pang na koong (2 stuks) |
|
Broodje met mengsel van scampi |
  |
Loempia met curry (2 stuks) |
|
Loempia met vulling van panang curry en gehakt |
Hapjesmix 3 – pescotarisch (vis) - 10€/pp |
 |
Koong sate (2 stuks) |
|
Thais gekruid scampispiesje met warme pindasaus |
  |
Thod man hed (2 stuks) |
|
Champignon-cake (Champignons met rode curry, kaffir-limoen en boontjes) |
  |
Yam Takai Koong Sod (2 stuks) |
|
Scampi met citroengras, chili, limoen en munt |
Hapjesmix 4 – vegetarisch - 10€/pp |
 |
Hed sate (2 stuks) |
|
Thais gekruid champignon-spiesje met warme pindasaus |
  |
Thod man hed (2 stuks) |
|
Champignon-cake (Champignons met rode curry, kaffir-limoen en boontjes) |
  |
Yam Takai TaoHoe Sod (2 stuks) |
|
Tofu met citroengras, chili, limoen en munt |
Feestmenu 1 - 40€/pp |
Soep |
  |
Tom Yam Koong |
|
Scampi-soep met champignons, citroengras, galangal, limoenblad en tomaten |
Hoofdgerechten |
   |
Panang Pla |
|
Vis met Panang curry, groenten en kokos |
en |
|
Nua Pad Prik Pao |
|
Biefstuk met Thais chilipasta en groenten |
Bijgerechten |
|
Kai Look Keuy |
|
Gefrituurd ei met tamarinde-saus |
en |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Feestmenu 2 - 40€/pp |
Voorgerecht |
  |
Hoy Shell raad prik kang |
|
Sint-Jacobsvruchten met gele curry, groentjes en krokant gebakken Thaise basilicum
|
Hoofdgerechten |
   |
Kang pet ped yang |
|
Eend met rode curry, kerstomaten, ananas, paprika en basilicum |
en |
 |
Kai pad prik thai dam |
|
Kip met zwarte peper en groenten |
Bijgerechten |
|
Kao pad Koong |
|
Gebakken rijst met scampi's en groenten |
en |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Feestmenu 3 - pescotarisch (vis) - 40€/pp |
Soep |
  |
Tom Yam Hed (zonder kokos) |
|
Soep met mix van champignons, citroengras, galangal, chili, tomaten, afgewerkt met koriander, lente-ui en basilicum
|
Hoofdgerechten |
   |
Kang Keaw Wan Pla |
|
Vis met groene curry, groenten en kokos |
en |
|
Koong pad prik pao |
|
Scampi met chili-pasta en groenten |
Bijgerechten |
|
Pad Thai |
|
Noedels met ei, soja, groenten |
en |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Feestmenu 4 - vegetarisch - 40€/pp |
Soep |
  |
Tom Yam Hed (zonder kokos) |
|
Soep met mix van champignons, citroengras, galangal, chili, tomaten, afgewerkt met koriander, lente-ui en basilicum
|
Hoofdgerechten |
   |
Kang Keaw Wan |
|
Groene curry met groenten en kokos |
en |
|
Taohoe pad prik pao |
|
Tofu met chili-pasta en groenten |
Bijgerechten |
|
Pad Thai |
|
Noedels met ei, soja, groenten |
en |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Kindermenu - 20€/pp |
Voorgerecht |
|
Kai Sate (3 stuks) |
|
Thaise kippespiesjes met warme pindasaus |
Hoofdgerecht |
|
Kai pad med ma-mung |
|
Kip met cashewnoten, ananas, papika, ajuin |
Bijgerecht |
|
Pad Thai Koong |
|
Noedels met scampi, ei, soja |