Hieronder vinden jullie een overzicht van onze afhaalgerechten in de eindejaarsperiode 2020-2021. (23/12 - 3/1)

Deze kunnen afgehaald worden op Dautenstraat 64A te Diepenbeek.
De gerechten worden dagvers bereid, maar moeten bij thuiskomst nog opgewarmd worden.
Bestellingen kan je hier doen of telefonisch via 0475/438075.
Koong zal alle gerechten zelf bereiden. Wacht daarom niet te lang als je zeker wil zijn van jouw bestelling.
Update: Dit jaar zijn we volledig volzet. We bouwen dan een korte pauze in. Vanaf 14/1 zijn terug afhalingen mogelijk.

Onze hapjesmixen en feestmenu's zijn per persoon verkrijgbaar.
Het buffet kan vanaf 4 personen besteld worden.

Betalen kan cash, via smartphone (bank-app of Payconiq) of overschrijving:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Buffet

voor groepen vanaf 4 personen - 40€/pp
Kies 3 hoofdgerechten, 2 bijgerechten uit al onze gerechten of uit de eindejaarsgerechten hieronder!
(Witte jasmijnrijst is ook steeds inbegrepen)



Hapjesmix 1 – koud - 10€/pp

Kratong Thong Kip met wortelen en erwten in een krokant gouden mandje
Yam Takai Tuna Tonijn met citroengras, kerstomaten, limoen en chili, afgewerkt met verse munt, lente-ui en koriander
Miang Kham Sjalotten, chilipeper, gember, look, limoen, geroosterde kokosnoot en cashew-noten

Hapjesmix 2 – warm - 10€/pp

Alle hapjes zijn voorgebakken (op te warmen in de oven of friteuse/airfryer)
Kai Sate (2 stuks) Thais kippespiesje met warme pindasaus
Kanom pang na koong (2 stuks) Broodje met mengsel van scampi
Loempia met curry (2 stuks) Loempia met vulling van panang curry en gehakt

Hapjesmix 3 – pescotarisch (vis) - 10€/pp

Koong sate (2 stuks) Thais gekruid scampispiesje met warme pindasaus
Thod man hed (2 stuks) Champignon-cake (Champignons met rode curry, kaffir-limoen en boontjes)
Yam Takai Koong Sod (2 stuks) Scampi met citroengras, chili, limoen en munt

Hapjesmix 4 – vegetarisch - 10€/pp

Hed sate (2 stuks) Thais gekruid champignon-spiesje met warme pindasaus
Thod man hed (2 stuks) Champignon-cake (Champignons met rode curry, kaffir-limoen en boontjes)
Yam Takai TaoHoe Sod (2 stuks) Tofu met citroengras, chili, limoen en munt

Feestmenu 1 - 40€/pp

Soep
Tom Yam Koong Scampi-soep met champignons, citroengras, galangal, limoenblad en tomaten
Hoofdgerechten
Panang Pla Vis met Panang curry, groenten en kokos
en
Nua Pad Prik Pao Biefstuk met Thais chilipasta en groenten
Bijgerechten
Kai Look Keuy Gefrituurd ei met tamarinde-saus
en
Kao Thaise, witte jasmijnrijst

Feestmenu 2 - 40€/pp

Voorgerecht
Hoy Shell raad prik kang Sint-Jacobsvruchten met gele curry, groentjes en krokant gebakken Thaise basilicum
Hoofdgerechten
Kang pet ped yang Eend met rode curry, kerstomaten, ananas, paprika en basilicum
en
Kai pad prik thai dam Kip met zwarte peper en groenten
Bijgerechten
Kao pad Koong Gebakken rijst met scampi's en groenten
en
Kao Thaise, witte jasmijnrijst

Feestmenu 3 - pescotarisch (vis) - 40€/pp

Soep
Tom Yam Hed (zonder kokos) Soep met mix van champignons, citroengras, galangal, chili, tomaten, afgewerkt met koriander, lente-ui en basilicum
Hoofdgerechten
Kang Keaw Wan Pla Vis met groene curry, groenten en kokos
en
Koong pad prik pao Scampi met chili-pasta en groenten
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja, groenten
en
Kao Thaise, witte jasmijnrijst

Feestmenu 4 - vegetarisch - 40€/pp

Soep
Tom Yam Hed (zonder kokos) Soep met mix van champignons, citroengras, galangal, chili, tomaten, afgewerkt met koriander, lente-ui en basilicum
Hoofdgerechten
Kang Keaw Wan Groene curry met groenten en kokos
en
Taohoe pad prik pao Tofu met chili-pasta en groenten
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja, groenten
en
Kao Thaise, witte jasmijnrijst

Kindermenu - 20€/pp

Voorgerecht
Kai Sate (3 stuks) Thaise kippespiesjes met warme pindasaus
Hoofdgerecht
Kai pad med ma-mung Kip met cashewnoten, ananas, papika, ajuin
Bijgerecht
Pad Thai Koong Noedels met scampi, ei, soja