Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek


Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Workshop 1 - 13 mei (19u)

Koong Tempura Scampi met panko (gefrituurd), geserveerd met pruimensaus
Hor Mok Pla Gestoomde vis met rode curry in een bananenmandje
Nua pad cha Biefstuk met verse peperbolletjes, fingerroot en Thaise aubergine
Kai pad prik pao Gemarineerde kip met Thaise chilipasta en groenten



Workshop 2 - 20 mei (19u)

Kai Sate Kip sate met pindasaus
Yam Woon Sent Glasnoedels-salade met scampi en gehakt
Kang Nua nor mai dong Biefstuk met rode curry, zure bamboo en basilicum
Kai Krob pad preaw wan Gefrituurde krokante kip met zoetzure saus



Workshop 3 - 27 mei (19u)

Dumplings Gefrituurde bieslook-dumplings
Tom Yam Pla Vissoep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
Massamun nua Massamun curry met biefstuk, ui, aardappel
Kao pad prik pao koong Gebakken rijst met Thaise chilipasta en scampi’s



Workshop 4 - 10 juni (19u)

Loempia Verse Loempia met kip en groenten, geserveerd met een zoetzure saus met pinda
Tom Kha kai Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
Kang keaw wan nua Groene curry met biefstuk, groenten en kokos
Kai pad med ma-mung Kip met paprika, ajuin, ananas en cashewnoten



Workshop 5 - 17 juni (19u)

Dim sum Gefrituurde Dim sum
Kuaitiao Lord Koong Gestoomd rijstpapier met scampi’s
Pad Krapao nua + Kai dao Gemarineerde biefstuk met chili, knoflook en basilicum, geserveerd met een Thais krokant spiegelei
Pad Thai koong sod Noedels met Pad Thai-saus, gamba’s, soja, gemalen pindanoten en limoensap