Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg
Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u
Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)
Koong geeft workshop aan Sven De Leijer en Maureen Vanherberghen in Vlaanderen Vakantieland - bekijk het hier.
Workshop 1 - 10 november (19u) |
Hapje |
|
Kanom pang na moo |
|
Toastjes met mengsel van gehakt en scampi, gedresseerd met pruimensaus
|
Hoofdgerecht |
   |
Lab nua |
|
Biefstuk met citroengras, munt, koriander en verse chili
|
|
Peek kai Thod ta-kai |
|
Gebakken kippenvleugels met een marinade van citroengras
|
Bijgerechten |
|
Kao Meauw |
|
Plakrijst |
Nagerecht |
|
Khanom thuai |
|
Dessert met rijstmeel, rietsuiker, zout en kokosmelk |
|
Workshop 2 - 21 november (19u) |
Hapje |
|
Kanom pang prik pao salad kai |
|
Toast met kipsalade en zoete chili
|
Voorgerecht |
  |
Chu Chee pla salmon |
|
Gebakken zalm met rode curry
|
Hoofdgerecht |
 |
Nua pad khing |
|
Biefstuk met gember, groenten en oestersaus
|
Bijgerechten |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Nagerecht |
|
Kanom mor kang |
|
Mung bonenvla |
|
Workshop 3 - 30 november (19u - VOLZET) |
Hapje |
|
Kanom jeeb koong |
|
Garnalen dumplings
|
Soep |
  |
Kang Liang Koong Sod |
|
Thaise, pittige, gemengde groentensoep met verse garnalen
|
Hoofdgerecht |
   |
Kang khua sapparot kra dook moo |
|
Spareribs met rode curry, ananas en Thaise basilicum
|
Bijgerechten |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Nagerecht |
|
I-tim kra ti |
|
Thais kokosijs |
|
Workshop 4 - 12 december (19u) |
Hapje |
|
Mixed sate |
|
Thaise sate van scampi en groenten met warme pindasaus
|
Soep |
  |
Tom Yam Pla |
|
Soep met witte vis, Thaise kruiden, champignons, kokos en tomaten
|
Hoofdgerecht |
|
Massamun nua |
|
Biefstuk met massamun curry, aardappel, wortels en ajuin
|
Bijgerechten |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Nagerecht |
|
Pad Thai |
|
Noedels met ei, groenten |
|