Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u

Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - 8 december (19u)

Hapje
Salmon Sate Zalmspiesjes met warme pindasaus
Hoofdgerechten
Kaeng Keaw Wan Nua Biefstuk met groene curry, groenten en kokos
Kai Pad Med Ma-Manug Kip met paprika, ajuin, ananas, cashewnoten
Bijgerechten
Kao pad Gebakken rijst met groenten en ei
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Icecream Kati Kokosijs met nootjes