Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Workshop 1 - 21 oktober (19u) |
|
Kanom pang na moo |
|
Toastjes met mengsel van gehakt en scampi met pruimensaus
|
  |
Chu Chee pla salmon |
|
Gebakken zalm met rode curry
|
 |
Nua pad khing |
|
Biefstuk met gember, groenten en oestersaus
|
|
Kao Pad Kai |
|
Gebakken rijst met kip en groenten
|
|
Coffee |
|
Koffie of thee met toetjes
|
|
Workshop 2 - 30 oktober (19u) |
|
Koong Hom Pha |
|
Gefrituurde scampi met rijstpapier en een zoetzure saus
|
 |
Pumpkin soup |
|
Pompoensoep met rode curry, gebakken wilde champignons en spek
|
  |
Pad ped moo pa |
|
Everzwijn met verse peperbolletjes, fingerroot en Thaise aubergines
|
|
Phat mee see champoo |
|
Gebakken mie met kip en roze saus, gebakken tofu en gebakken eieren
|
|
Workshop 3 - 13 november (19u) |
|
Sakoo sai moo |
|
Gestoomde tapioca-balletjes met vulling van gehakt, pindanoten en Thaise kruiden
|
 |
Seabass |
|
Gebakken zeebaars met groene curry, groenten en gebakken basilicum
|
   |
Kang pha nua |
|
Thaise rode curry met biefstuk en specifieke groenten, kruiden en kokosmelk
|
|
Kai pad med ma-muang |
|
Kip met paprika, ajuin, ananas en cashewnoten
|
|
Workshop 4 - 18 november (19u) |
|
Thung Thong |
|
Gouden zakjes met vulling van gehakt en scampi
|
   |
Tom Yam Talay |
|
Mix van zeevruchten met kokosmelk, tomaten, citroengras, galangal, lente-ui en koriander
|
  |
Panang Ped |
|
Eend met panang curry, groenten en kokos
|
|
Pad Thai Kai |
|
Noedels met kip, ei en groenten
|