Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u

Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Koong geeft workshop aan Sven De Leijer en Maureen Vanherberghen in Vlaanderen Vakantieland - bekijk het hier.

Workshop 1 - 10 november (19u)

Hapje
Kanom pang na moo Toastjes met mengsel van gehakt en scampi, gedresseerd met pruimensaus
Hoofdgerecht
Lab nua Biefstuk met citroengras, munt, koriander en verse chili
Peek kai Thod ta-kai Gebakken kippenvleugels met een marinade van citroengras
Bijgerechten
Kao Meauw Plakrijst
Nagerecht
Khanom thuai Dessert met rijstmeel, rietsuiker, zout en kokosmelk



Workshop 2 - 21 november (19u)

Hapje
Kanom pang prik pao salad kai Toast met kipsalade en zoete chili
Voorgerecht
Chu Chee pla salmon Gebakken zalm met rode curry
Hoofdgerecht
Nua pad khing Biefstuk met gember, groenten en oestersaus
Bijgerechten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom mor kang Mung bonenvla



Workshop 3 - 30 november (19u - VOLZET)

Hapje
Kanom jeeb koong Garnalen dumplings
Soep
Kang Liang Koong Sod Thaise, pittige, gemengde groentensoep met verse garnalen
Hoofdgerecht
Kang khua sapparot kra dook moo Spareribs met rode curry, ananas en Thaise basilicum
Bijgerechten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
I-tim kra ti Thais kokosijs



Workshop 4 - 12 december (19u)

Hapje
Mixed sate Thaise sate van scampi en groenten met warme pindasaus
Soep
Tom Yam Pla Soep met witte vis, Thaise kruiden, champignons, kokos en tomaten
Hoofdgerecht
Massamun nua Biefstuk met massamun curry, aardappel, wortels en ajuin
Bijgerechten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Pad Thai Noedels met ei, groenten