Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek


Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Workshop 1 - 21 oktober (19u)

Kanom pang na moo Toastjes met mengsel van gehakt en scampi met pruimensaus
Chu Chee pla salmon Gebakken zalm met rode curry
Nua pad khing Biefstuk met gember, groenten en oestersaus
Kao Pad Kai Gebakken rijst met kip en groenten
Coffee Koffie of thee met toetjes



Workshop 2 - 30 oktober (19u)

Koong Hom Pha Gefrituurde scampi met rijstpapier en een zoetzure saus
Pumpkin soup Pompoensoep met rode curry, gebakken wilde champignons en spek
Pad ped moo pa Everzwijn met verse peperbolletjes, fingerroot en Thaise aubergines
Phat mee see champoo Gebakken mie met kip en roze saus, gebakken tofu en gebakken eieren



Workshop 3 - 13 november (19u)

Sakoo sai moo Gestoomde tapioca-balletjes met vulling van gehakt, pindanoten en Thaise kruiden
Seabass Gebakken zeebaars met groene curry, groenten en gebakken basilicum
Kang pha nua Thaise rode curry met biefstuk en specifieke groenten, kruiden en kokosmelk
Kai pad med ma-muang Kip met paprika, ajuin, ananas en cashewnoten



Workshop 4 - 18 november (19u)

Thung Thong Gouden zakjes met vulling van gehakt en scampi
Tom Yam Talay Mix van zeevruchten met kokosmelk, tomaten, citroengras, galangal, lente-ui en koriander
Panang Ped Eend met panang curry, groenten en kokos
Pad Thai Kai Noedels met kip, ei en groenten