Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Workshop 1 - 13 mei (19u) |
|
Koong Tempura |
|
Scampi met panko (gefrituurd), geserveerd met pruimensaus
|
  |
Hor Mok Pla |
|
Gestoomde vis met rode curry in een bananenmandje
|
   |
Nua pad cha |
|
Biefstuk met verse peperbolletjes, fingerroot en Thaise aubergine
|
|
Kai pad prik pao |
|
Gemarineerde kip met Thaise chilipasta en groenten
|
|
Workshop 2 - 20 mei (19u) |
 |
Kai Sate |
|
Kip sate met pindasaus
|
 |
Yam Woon Sent |
|
Glasnoedels-salade met scampi en gehakt
|
  |
Kang Nua nor mai dong |
|
Biefstuk met rode curry, zure bamboo en basilicum
|
|
Kai Krob pad preaw wan |
|
Gefrituurde krokante kip met zoetzure saus
|
|
Workshop 3 - 27 mei (19u) |
|
Dumplings |
|
Gefrituurde bieslook-dumplings
|
  |
Tom Yam Pla |
|
Vissoep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
|
|
Massamun nua |
|
Massamun curry met biefstuk, ui, aardappel
|
|
Kao pad prik pao koong |
|
Gebakken rijst met Thaise chilipasta en scampi’s
|
|
Workshop 4 - 10 juni (19u) |
|
Loempia |
|
Verse Loempia met kip en groenten, geserveerd met een zoetzure saus met pinda
|
  |
Tom Kha kai |
|
Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
|
   |
Kang keaw wan nua |
|
Groene curry met biefstuk, groenten en kokos
|
|
Kai pad med ma-mung |
|
Kip met paprika, ajuin, ananas en cashewnoten
|
|
Workshop 5 - 17 juni (19u) |
|
Dim sum |
|
Gefrituurde Dim sum
|
|
Kuaitiao Lord Koong |
|
Gestoomd rijstpapier met scampi’s
|
  |
Pad Krapao nua + Kai dao |
|
Gemarineerde biefstuk met chili, knoflook en basilicum, geserveerd met een Thais krokant spiegelei
|
|
Pad Thai koong sod |
|
Noedels met Pad Thai-saus, gamba’s, soja, gemalen pindanoten en limoensap
|
|