Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u

Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Koong geeft workshop aan Sven De Leijer en Maureen Vanherberghen in Vlaanderen Vakantieland - bekijk het hier.

Workshop 1 - 5 september (19u)

Hapje
Thod man koong Gefrituurde scampicake
Soep
Tom Kha kai Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
Hoofdgerecht
Panang Nua Panang curry met biefstuk, groenten en kokos
Kai pad med ma-manug Kip met paprika, ajuin, ananas, cashewnoten
Bijgerecht
Kao Thaise, witte jasmijnrijst



Workshop 2 - 12 september (19u)

Hapje
Kai sate Kippespiesjes met warme pindasaus
Loempia Gefrituurde loempia met groenten, gehakt en een zoet-zure saus
Hoofdgerecht
Pad Kra pao moo krob Thaise krokant varkensvlees met basilicum, groenten en chili
Massamun Nua Massamun curry met biefstuk, aardappel en ajuin
Bijgerecht
Kao Thaise, witte jasmijnrijst



Workshop 3 - 19 september (19u)

Hapje
Koong tempura + pak tempura Gefrituurde scampi en/of groenten met tempura en een pruimensaus
Soep
Tom yam koong Scampi-soep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
Hoofdgerecht
Nua pad prik thai dam Biefstuk met oestersaus, zwarte peper en groenten
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja, scampi en extra ingrediënten
Kao Witte, Thaise jasmijnrijst