Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg
Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u
Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)
Koong geeft workshop aan Sven De Leijer en Maureen Vanherberghen in Vlaanderen Vakantieland - bekijk het hier.
Workshop 2 - 12 september (19u) |
Hapje |
|
Kai sate |
|
Kippespiesjes met warme pindasaus
|
|
Loempia |
|
Gefrituurde loempia met groenten, gehakt en een zoet-zure saus
|
Hoofdgerecht |
|
Pad Kra pao moo krob |
|
Thaise krokant varkensvlees met basilicum, groenten en chili
|
|
Massamun Nua |
|
Massamun curry met biefstuk, aardappel en ajuin
|
Bijgerecht |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
|
Workshop 3 - 19 september (19u) |
Hapje |
|
Koong tempura + pak tempura |
|
Gefrituurde scampi en/of groenten met tempura en een pruimensaus
|
Soep |
|
Tom yam koong |
|
Scampi-soep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
|
Hoofdgerecht |
|
Nua pad prik thai dam |
|
Biefstuk met oestersaus, zwarte peper en groenten
|
Bijgerechten |
|
Pad Thai |
|
Noedels met ei, soja, scampi en extra ingrediënten
|
|
Kao |
|
Witte, Thaise jasmijnrijst |
|
Workshop 4 - 24 september (19u) |
Hapje |
|
Thod man koong |
|
Gefrituurde scampicake
|
Soep |
|
Tom Kha kai |
|
Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
|
Hoofdgerecht |
|
Panang Nua |
|
Panang curry met biefstuk, groenten en kokos
|
|
Kai pad med ma-manug |
|
Kip met paprika, ajuin, ananas, cashewnoten
|
Bijgerecht |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |