Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg
Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u
Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)
Workshop 1 - 7 februari (19u - VOLZET) |
Hapje |
|
Loempia |
|
Gefrituurde Loempia met gehakt
|
Voorgerecht |
  |
Pla raad prik kang keaw wan |
|
Tongrolletjes, grijze garnalen in een sausje van groene curry en aubergine
|
Hoofdgerecht |
  |
Nua pad prik thai dam |
|
Biefstuk met zwarte peper en groenten
|
Bijgerechten |
|
Kao pad ham |
|
Gebakken rijst met ham, ei en groenten |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Nagerecht |
|
Rotee |
|
Roti met banaan |
|
Workshop 2 - 21 februari (19u) |
Hapje |
|
Keaw Gurhab |
|
Mengsel van gehakt en scampi, gepresenteerd in wonton roosjes
|
Soep |
 |
Tom kha kai |
|
Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
|
Hoofdgerecht |
  |
Nua pad cha |
|
Gemarineerde biefstuk met krachai, knoflook, verse groene peper, afgewerkt met Thaise zoete basilicum
|
Bijgerechten |
|
Kai Look Keuy |
|
Gefrituurd ei met tamarinde saus |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Nagerecht |
|
Knom Krok |
|
Thaise flensjes |
|
Workshop 3 - 2 maart (19u) |
Hapje |
 |
Salmon chapoo |
|
Gegrilde zalm met chapooblaadjes en sesamsaus
|
Voorgerecht |
|
Kai krob pad preaw wa |
|
Gefrituurde krokante kip met een zoetzuur sausje, verse ananas, mix van paprika, kerstomaten en lente ui
|
Hoofdgerecht |
  |
Panang kadook moo |
|
Spareribs met panang curry en groenten
|
Bijgerechten |
|
Pad pak khing |
|
Wokgroenten met gember |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
Nagerecht |
|
Icecream Kati |
|
Kokosijs met nootjes |
|