Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u

Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - 7 februari (19u - VOLZET)

Hapje
Loempia Gefrituurde Loempia met gehakt
Voorgerecht
Pla raad prik kang keaw wan Tongrolletjes, grijze garnalen in een sausje van groene curry en aubergine
Hoofdgerecht
Nua pad prik thai dam Biefstuk met zwarte peper en groenten
Bijgerechten
Kao pad ham Gebakken rijst met ham, ei en groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Rotee Roti met banaan



Workshop 2 - 21 februari (19u)

Hapje
Keaw Gurhab Mengsel van gehakt en scampi, gepresenteerd in wonton roosjes
Soep
Tom kha kai Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
Hoofdgerecht
Nua pad cha Gemarineerde biefstuk met krachai, knoflook, verse groene peper, afgewerkt met Thaise zoete basilicum
Bijgerechten
Kai Look Keuy Gefrituurd ei met tamarinde saus
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Knom Krok Thaise flensjes



Workshop 3 - 2 maart (19u)

Hapje
Salmon chapoo Gegrilde zalm met chapooblaadjes en sesamsaus
Voorgerecht
Kai krob pad preaw wa Gefrituurde krokante kip met een zoetzuur sausje, verse ananas, mix van paprika, kerstomaten en lente ui
Hoofdgerecht
Panang kadook moo Spareribs met panang curry en groenten
Bijgerechten
Pad pak khing Wokgroenten met gember
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Icecream Kati Kokosijs met nootjes