Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek


Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Workshop 1 - 11 september (19u)

Koong Tempura Scampi met panko (gefrituurd), geserveerd met pruimensaus
Hor Mok Pla Gestoomde vis met rode curry in een bananenmandje
Nua pad cha Biefstuk met verse peperbolletjes, fingerroot en Thaise aubergine
Kai pad prik pao Gemarineerde kip met Thaise chilipasta en groenten



Workshop 2 - 25 september (19u)

Kai Sate Kip sate met pindasaus
Yam Woon Sent Glasnoedels-salade met scampi en gehakt
Kang Nua nor mai dong Biefstuk met rode curry, zure bamboo en basilicum
Kai Krob pad preaw wan Gefrituurde krokante kip met zoetzure saus