Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Workshop 4 - 10 juni (19u) |
|
Loempia |
|
Verse Loempia met kip en groenten, geserveerd met een zoetzure saus met pinda
|
  |
Tom Kha kai |
|
Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
|
   |
Kang keaw wan nua |
|
Groene curry met biefstuk, groenten en kokos
|
|
Kai pad med ma-mung |
|
Kip met paprika, ajuin, ananas en cashewnoten
|
|
Workshop 5 - 17 juni (19u) |
|
Dim sum |
|
Gefrituurde Dim sum
|
|
Kuaitiao Lord Koong |
|
Gestoomd rijstpapier met scampi’s
|
  |
Pad Krapao nua + Kai dao |
|
Gemarineerde biefstuk met chili, knoflook en basilicum, geserveerd met een Thais krokant spiegelei
|
|
Pad Thai koong sod |
|
Noedels met Pad Thai-saus, gamba’s, soja, gemalen pindanoten en limoensap
|
|