Workshop 1 - 23 april (19u) |
Hapje |
|
Ka nom pang na koong |
|
Gefrituurd toastje met scampi en gehakt en een chilipasta-saus
|
Voorgerecht |
|
Tom Yam Thalay |
|
Pikante Thaise soep met seafood, Thaise kruiden en kokosmelk
|
Hoofdgerecht |
|
Kang nua nor-mai dong |
|
Rode curry met biefstuk, zure bamboe, kokosmelk en basilicum
|
|
Pad Tuua ngok kai |
|
Wok met kip, sojascheuten, lenteui, verse chilipeper en basilicum
|
Bijgerechten |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
|
Workshop 2 - 2 mei (19u) |
Hapje |
|
Miang Kham |
|
Shallotten,rode en groene chilipeper, gember, look, limoen en pindanoten
|
Voorgerecht |
|
Hor mok pla |
|
Gestoomde witte vis met rode curry in bananenblad
|
Hoofdgerecht |
|
Kang pha nua |
|
Biefstuk met rode curry, Thaise aubergine, fingerroot, groene peperbolletjes
|
Bijgerechten |
|
Kao Pad |
|
Gebakken rijst met groenten |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
|
Workshop 3 - 14 mei (19u) |
Hapje |
|
Loempia |
|
Verse koude loempia met kip, groenten en een zoetzure saus
|
Soep |
|
Tom Yam Kha kai |
|
Versie van Tom Yam soep en Tom kha kai samen) + kipfilet
|
Hoofdgerechten |
|
Panang Nua |
|
Panang curry met biefstuk, Thaise aubergine
|
|
Pad Thai koong sod |
|
Noedels met ei, soja, scampi en extra ingrediënten
|
Bijgerechten |
|
Kao |
|
Witte, Thaise jasmijnrijst |
|
Workshop 4 - 23 mei (19u) |
Hapje |
|
Kanom pang prik pao salad kai |
|
Toast met chilipasta en kipsalade
|
Voorgerecht |
|
Som Tam |
|
Thaise papaya salade
|
Hoofdgerecht |
|
Lab nua |
|
Biefstuksalade met lente-ui, koriander, citroengras, munt en limoen
|
|
Kai Thod |
|
Gemarineerde en gefrituurde kip
|
Bijgerecht |
|
Sticky rice |
|
Plakrijst |
|
Workshop 5 - 28 mei (19u) |
Hapje |
|
Kai sate |
|
Kippespiesjes met warme pindasaus
|
Voorgerecht |
|
Yam ta-kai koong krob |
|
Thaise salade met citroengras en krokante scampi’s
|
Hoofdgerecht |
|
Kang ped phet yang |
|
Rode curry met eend, ananas, kerstomaatjes, groenten en basilicum
|
|
Mee kati chao wang |
|
Vermicelli met kokosmelk, scampi’s, gehakt en verse
groenten
|
Bijgerecht |
|
Kao |
|
Thaise, witte jasmijnrijst |
|